KUZEY IRAK İŞ GEZİSİ İPTAL EDİLDİ

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, iş adamlarıyla birlikte Kuzey Irak’a yapacakları iş gezisinin Erbil’de yaşanan olaylardan dolayı güvenlik nedeniyle iptal edildiğini açıkladı.

Oda Başkan Kaynar, yaptığı açıklamada, “25-28 Ekim tarihleri arasında Kuzey Irak’a yapacak olduğumuz gezi, güvenlik nedeniyle iptal edildi. Irak'ın kuzeyindeki Erbil şehrinde, yapılan bombalı saldırılardan dolayı şehir merkezi ve giriş çıkışlarında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Bu iş gezisini ileriki günlerde gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, iş adamlarına yönelik girişimlerde bulunduğu bu gezi kapsamında Erbil Ticaret odası, Kuzey Irak Yatırımcılar Birliği, Müteahhitler Birliği, Erbil İşadamları Birliği, Yaş Sebze ve Meyve hali yöneticileriyle toplantılar düzenlenmesi gibi geniş katılımlı görüşmeler planlıyordu.