Silifke Ticaret ve Sanayi Odası | SİTSO
TurkishEnglishGermanRussianFrenchArabic
ODAMIZ ANTALYA EXPO CENTER FUAR MERKEZİ (ANFAŞ) TA DÜZENLENEN 4.YÖRESEL VE GELENEKSEL ÜRÜNLER FUARI'NA KATILDI
05.01.2023
sitso
381 Okunma
Odamız, 19 - 22 EYLÜL Tarihlerinde ANTALYA EXPO CENTER FUAR MERKEZİ (ANFAŞ) nde Düzenlenen 4.YÖRESEL VE GELENEKSEL ÜRÜNLER FUARI’na katıldı.
 

       Başkan NURETTİN KAYNAR, bu konuda şunları söylemiştir: ”Fuarda açmış olduğumuz standa, yöremizin ürünü olan ve türkülere konu olan YOĞURT tanıtımı yapıldı.Tarafımızdan hazırlatılan kaselere özel olarak yaptırdığımız  yoğurtlar, fuara katılan  katılımcılara tanıtıldı. Fuar alanının en çok İlgi gören standı odamızın standı olmuştur. Türkiye’nin her bölgesinden gelen katılımcılar ve  firmalar yöremizin ürünü olan “Silifke’nin Yoğurdu”na çok büyük ilgi göstermişlerdir. Oda olarak Yöresel Ürünümüz olan Yoğurdu en güzel şekilde tanıttığımızı düşünmekteyiz. Yöremize ait olan SİLİFKE YOĞURDU’ nun Coğrafi İşaret Tescilini yaptırmak için Türk Patent Enstitüsüne Müracaat edilecektir. Bundan sonra “SİLİFKE YOĞURDU” Markasını her önüne gelen kişiler ve firmalar kullanamayacaktır.” 

Veri Sorumlusu Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, 6698 Sayılı Kanun Kapsamında Aydınlatma Metni'ne KVKK bağlantısına tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Яндекс.Метрика