Silifke Ticaret ve Sanayi Odası | SİTSO
TurkishEnglishGermanRussianFrenchArabic
SİLİFKE TSO 2012 KIRTASİYE YARDIMLARI
05.01.2023
sitso
460 Okunma

Silifke Ticaret ve Sanayi Odasının geleneksel hale getirdiği, ilçemiz okullarında öğretim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik kırtasiye yardımı bu yıl da yapıldı. 

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yeni eğitim öğretim yılında da ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım eli uzatmaya devam etmektedir. Bu yıl Silifke’de yaklaşık 800 ilköğretim öğrencisine kırtasiye yardımı yapan Ticaret ve Sanayi Odası yardımlarına ara vermeden devam ediyor.
       
       Kırtasiye yardımı dağıtımı Silifke TSO Başkanı Ali DOĞAN, Meclis Başkanı Nurettin KAYNAR ve Genel Sekreter Yıldırım BAYDAR ile Oda Meclis Üyeleri tarafından bizzat okullara gidilerek öğrencilere teslim edildi. 
      
       Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali DOĞAN yaptığı açıklamada; “Türk İşadamının En Büyük Çatı Örgütü olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Silifke Ticaret ve Sanayi Odası olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimize ve çocuklarımıza her konuda yardımcı olmayı kendimize bir görev olarak görüyoruz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi öğrencilerin gerçek ihtiyacına cevap vermeye çalıştık. Okul ziyaretlerimizde okul müdürlerimizle görüşerek sorunları yerinde görmek istedik. Oda yönetimi olarak öğrencilerimizin olduğu kadar, okullarımızın da eksikliklerinin giderilmesine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile tüm öğrencilerimizin ve eğitim camiasında fedakarca görev yapan öğretmenlerimizin yeni öğretim yılını bir kez daha kutluyorum.” dedi.

Veri Sorumlusu Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, 6698 Sayılı Kanun Kapsamında Aydınlatma Metni'ne KVKK bağlantısına tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Яндекс.Метрика