KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ KURSU SİLİFKE TİCARET VE SANAYİ ODASI EĞİTİM SALONU’NDA BAŞLADI

KOSGEB ile Odamız arasında yapılan protokol ile, tüm sorumluluğu ve organizasyonu odamıza ait olarak, Yeni iş kurmak isteyen girişimcilere yönelik “KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kursu” 01 Temmuz 2013 itibariyle odamız eğitim salonunda başladı. Silifke Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bu kursun açılması için gereken tüm gayret ve sorumlulukları yerine getirmiş bulunmaktayız. İş fikri ve girişimcilik ruhuna sahip olup, sermaye gereksinimi duyan girişimci adaylarının önünü açan bir kurs olan uygulamalı girişimcilik kursunu başarı ile bitirip, sertifikalarını alan girişimci adayları, iş planlarını KOSGEB’e sunmak suretiyle girişimcilik desteğinden yararlanma imkanına sahip oluyor.