Silifke Ticaret ve Sanayi Odası | SİTSO
TurkishEnglishGermanRussianFrenchArabic
Eski Kültür Bakanımız Mustafa İstemihan Talay'ın Odamızı Ziyareti
05.01.2023
sitso
394 Okunma

Eski Kültür Bakanı ve CHP’den Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan Mustafa İstemihan Talay, Odamızı  ziyarette  bulundu. Ziyarette kendini tanıtarak, destek istedi.

       Silifke’de STK ziyaretlerinde bulunan Eski Kültür Bakanı İstemihan Talay ve beraberindeki Silifke İlçe Başkanı Nuri Tok ilk olarak Odamızı  ziyaret ettiler.

       SİLİFKE TİCARET VE SANAYİ ODASI ZİYARETİ

       Burada Yönetim Kurulu  Başkanı Nurettin Kaynar, Meclis Başkanı Ali Doğan  ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Eski bakan İstemihan Talay, bakanlık döneminde yaptığı hizmet ve çalışmaları anlatarak, 4 dönemlik milletvekilliği esnasında ise Silifke adına önemli hizmetler gerçekleştirdiğini de ifade etti.

       Siyasette geçmişi, temeli olduğunu ifade eden Talay, "Buraya nereden çıktı İstemihan Talay denilecek veya değerlendirilecek bir insan değiliz. Çünkü buradaki CHP'nin temelini atan insan benim. O kadar da güzel bir temel atmışım ki, bütün örgütlenmeleri yaparken sadece Mersin için değil genel başkan yardımcısı olarak Türkiye ölçeğinde her yerde bu çalışmaları yürüten bir arkadaşınız olarak. Geçmişte kapanan bütün partiler yok olmuşken CHP halen ayaktadır, halen bu ülkenin ışığı olarak geleceğe dönük hem gücü olarak hem de Cumhuriyeti, laik demokrasiyi savunan en temel güç olarak dimdik ayaktadır" dedi.

       Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na CHP'den aday adaylığını açıklayan eski Kültür ve Turizm Bakanı İstemihan Talay, ilçe gezilerine başladı. Talay, Silifke’de yaptığı konuşmada, neden aday olduğunu anlattı. "Buradaki seçimin CHP tarafından alınması bir zorunluluksa, burada bana ihtiyaç var." diye konuştu.

       İstemihan Talay,  "Bazı arkadaşlar şunu düşünebilir; 'İstemihan Talay, kaymakam olarak çok genç yaşta hayata atılmış ve kitlelere hizmet etmeye başlamış. Yine 33 yaşında Türkiye'nin en genç ve en etkili genel müdürlüğü görevi yapmış. Daha sonra 4 dönem milletvekili olmuş. 5 yılda 3 hükümette Kültür Bakanı olarak çalışmış böyle bir insanın Mersin'de başkan adayı olmak için ne gibi bir gerekçesi olabilir? Hangi makam, hangi mevki için böyle bir çalışmaya başlamış olabilir?' Bu sorunuzun cevabını çok açık ve net vermek istiyorum. Biz bugüne kadar hep halka hizmet ettik. Bundan sonra da halka hizmet etme gayemizin dışında hiç amaç ve hiç bir hedef yoktur ."dedi.

Başkan  Nurettin Kaynar, İstemihan Talay’ın geçmiş dönemlerde de başarılı bir çalışma politikası içerisinde olduğunu belirterek, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaynar, CHP’den aday adayı olan İstemihan Talay ve ekibine çalışmalarında başarılar dileyerek, teşekkürlerini ifade etti.

Veri Sorumlusu Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, 6698 Sayılı Kanun Kapsamında Aydınlatma Metni'ne KVKK bağlantısına tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Яндекс.Метрика