Silifke Ticaret ve Sanayi Odası | SİTSO
TurkishEnglishGermanRussianFrenchArabic
TEK PAZAR PROGRAMI – “GENÇ GİRİŞİMCİLER İÇİN ERASMUS (JUNIOR CALL)” TEKLİF ÇAĞRISI VE EĞİTİMİ
30.04.2024
sitso
62 Okunma
Değerli Üyemiz,

T.C. Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı AB ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı  tarafından ulusal koordinasyonu yürütülen “İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği Programı – COSME Programı” nın yerini, 31 Mart 2023 tarihinde Brüksel’de Katılım Anlaşması imzalanan ve 12 Mayıs 2023 tarihinde Resmi Gazete’ de yayımlanarak yürürlüğe giren “Tek Pazar Programı (TPP) - COSME Bileşeni” almıştır.

T.C. Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Tek Pazar Programının ulusal koordinatörü olarak yetkilendirilmiş olup Ülkemizin programdan yararlanma düzeyinin artırılmasına yönelik olarak, programın tanıtılması, çağrıların duyurulması, bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları ile teknik destek ve eğitim faaliyetleri yürütmektedir.
 
Bu çerçevede, Tek Pazar Programı- COSME Bileşeni kapsamında yayımlanan ve ekte bilgileri yer alan “Genç Girişimciler için Erasmus Çağrısı - Erasmus for Young Entrepreneurs - junior call (SMP-COSME-2024-EYEJR)” proje teklif çağrısına başvuru yapabilecek kurum/kuruluşlarımızın çağrı ve başvuru süreci hakkında bilgi almaları için 14-15 Mayıs 2024 tarihlerinde online bir eğitim gerçekleştirilecektir.
 
Söz konusu online eğitime https://forms.gle/y3x98d2EnSabpcXy5 adresinde yer alan kayıt formu doldurularak katılım sağlanacak olup toplantı linki kayıt formunu dolduran kişilere eposta aracılığıyla iletilecektir.
 
Çağrı, başvuru yapabilecek ilgili paydaşlarımıza duyurulur.
 
Saygılarımızla,
Silifke Ticaret ve Sanayi Odası
 
Detaylı Bilgi için TIKLAYINIZ..
Veri Sorumlusu Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, 6698 Sayılı Kanun Kapsamında Aydınlatma Metni'ne KVKK bağlantısına tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Яндекс.Метрика