Silifke TSO Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin KAYNAR’ın İş Dünyası Konut Seferberliği İle İlgili Basın Açıklaması
05.04.2023

SİLİFKE TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN

İŞ DÜNYASINA VE HAYIRSEVERLERE ÇAĞRI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, depremden etkilenmiş şehirleri tekrar ayağa kaldırmak için, mübarek ramazan ayında hayırlı bir işi başlatmak için  büyük bir adım atmıştır..

Depremde yiten canlar geri getirilemeyecektir, ancak yürekleri yakan bu acıları bir nebze olsun dindirebilmek için deprem bölgesindeki vatandaşların yalnız olmadıklarını göstermenin tek yolu, birlikten, beraberlikten, dayanışma içinde hareket etmekten geçer.

Türkiye'nin tüccar ve sanayicileri olarak burada yerimizi almalıyız. Bundan dolayı da, ülke çapında, iş dünyamızın ve hayırseverlerin desteğini almak üzere, çatı kuruluşumuz olan TOBB tarafından, 'İş Dünyası Konut Seferberliği' kampanyasını hayata geçirilmiştir.

Bu kapsamda, depremzedeler için kalıcı konutlar inşa edilecektir.

Tüm kaynaklar bu hayırlı işe seferber edilmiştir. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 1 milyar lira nakit vererek kampanyayı başlatmıştır.

Bunun için, Odalarımızla ve camiamızın tamamıyla da, buna dâhil olmak istemekteyiz.

Odalarımız,81 il ve 160 ilçede, bu işin önderliğini üstlenmiş ve yerele yayılmasını sağlayacaktır.

Buradan tüm iş dünyamızı ve hayırsever vatandaşlarımızı da bu seferberliğe davet ediyoruz.

Unutmayalım ki, bizler el ele verdiğimizde, aşamayacağımız zorluk yoktur.

Gün, bir olma, beraber olma, kenetlenme günüdür. Gün birlik olma günüdür. Gelin, ister bir blok, bir daire, bir tuğla karşılığı bağışta bulunun. Dayanışma ruhumuz ölümsüzleşsin. Millet olduğumuzu gösterelim. Şehirlerimizi tekrar ayağa kaldırmak için destek verelim.

Gelin hep birlikte 'El Verin Ev Yapalım.' Vereceğiniz destekle, depremzedelerin yarınlarına umut olalım.

Nurettin KAYNAR

Silifke TSO Yönetim Kurulu Başkanı

Kampanyaya katılmak ve katkıda bulunmak için Tıklayınız..