Silifke TSO Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin KAYNAR'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
22.04.2023

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı, milletimizin sadece Kurtuluş Mücadelesinde değil, o mücadelenin hemen ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin ve çağdaş uygarlık yolculuğunun da en önemli kilometre taşlarından birisi olmuştur.

Bugün tarihimizdeki bu güzel günün yıldönümünü, daha da derinlemesine anlamlandırarak ve değerini her geçen gün daha iyi kavrayarak kutluyoruz.

Bizler de Silifke iş dünyası olarak, ülkemizi medeniyet yarışında daha da ileri götürebilmek için; demokrasinin ve cumhuriyetimizin verdiği güven ve güçle daha fazla yatırım ve daha fazla istihdam hedefiyle var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi hislerimle kutluyorum.

Nurettin KAYNAR
Silifke Ticaret ve Sanayi Odası