Silifke TSO Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin KAYNAR’ın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
18.05.2023

19 Mayıs övünç ile andığımız, gelecek nesillere de vatanından, bağımsızlığından asla vazgeçmeyen bir büyük milletin şahlanış günü olarak daima anlatacağımız özel bir tarihtir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün bir milletin, onur ve namus savaşını zaferle sonuçlandırmış ve genç nesillere çok aziz bir emanet bırakmıştır.

Bu bilinçle yetiştirdiğimiz gençlerimiz de bu büyük mücadelenin bilincinde olarak ülkemizi medeniyet yarışında en öne taşıyacaklardır.

Silifke iş dünyası olarak daima Atatürk'ün ve kahramanlarımızın izinde, onların bıraktığı bu kutsal emaneti en güzel yere taşıma gayretindeyiz.

Biliyoruz ki bu yolda en büyük gücümüz, içindeki büyük cevherin farkında olan gençlerimizdir.

Bu anlamlı günün yıl dönümünde, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası adına 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mızın kutlu olmasını diliyor, şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.

Nurettin KAYNAR

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası