Sanayi Bilgi Sistemine Geçiş Süreci (Kapasite Raporu ve Yerli Malı Belgesi) Duyuru
15.10.2024

Sanayi Bilgi Sistemine Geçiş Süreci (Kapasite Raporu ve Yerli Malı Belgesi)

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), 30 Ekim 2024 tarihinden itibaren sistemlerini dijitalleştirerek, tamamen online bir başvuru sistemine geçiş yapacaktır.

Bu süreç kapsamında 22-31 Ekim 2024 tarihleri arasında Kapasite Raporu ve Yerli Malı Belgesi başvuruları alınmayacaktır.

Rapor talebi olan Üyelerimizin, başvurularını en geç 21 Ekim 2024 tarihinde kadar Odamıza iletmelerini önemle rica ederiz.

31 Ekim 2024 tarihinden sonraki online tüm başvurular, Sanayi Bilgi Sistemi (SBS) üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir.

Saygılarımızla