2013 YILI RAMAZAN GIDA PAKETLERİ DAĞITILMAYA BAŞLANDI

BAŞKAN NURETTİN KAYNAR’IN AÇIKLAMASI:

“Silifke Ticaret ve Sanayi Odası  tarafından her yıl Ramazan ayında dağıtılan gıda yardımları bu yıl da başladı. Yardım kapsamında yaklaşık 1000 aileye ramazan paketi dağıtıldı. Yardım Paketleri TOBB Genel Merkezi tarafından tüm ülke genelinde gerçekleştiriliyor.

Ramazan ayları sosyal yardımlaşmanın doruğa erdiği aylardır. Bu aylarda hem hayırseverlerimiz hem kamu kuruluşları yardıma muhtaç insanlara yardım etmektedir. Bu sosyal bilinçle mensubu olmaktan onur duyduğumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Başkanı Sayın RIFAT HISARCIKLIOĞLU tarafından her yıl ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere 365 oda ve borsa aracılığıyla Türkiye genelinde yardım yapılmaktadır. Bu yıl da odamız  aracılığıyla yaklaşık 1000 aile yardım ulaşılmıştır. Bu sosyal bilinç içinde olduğu için sayın başkanımız RIFAT HISARCIKLIOĞLU  ve TOBB  yönetimine teşekkür ediyoruz.

Bu anlamda bu sosyal bilinç içerisinde Ramazanlarda yardıma muhtaç ailelere yardım eden gerek özel sektöre gerek kamuya ben şahsım ve yönetimim adına şükranlarımı sunuyoruz.”