SİLİFKE TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN HUZUREVİ SAKİNLERİNE KAHVALTI

Silifke  Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin KAYNAR ve Yönetim Kurulu Üyeleri

15 Ağustos 2017 Salı Günü Silifke  Huzurevi sakinlerine Narlıkuyu’da kahvaltı verdi.

Kaynar ‘Bizler için yaşlılarımız rahmet kaynağıdır. Onların mutluluğunu görmek bizlerin mutluluğu olmuştur. Bu nedenle her yıl olduğu gibi bu yılda  Silifke Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu hafta huzur evi sakinlerine bir kahvaltı vererek onlara moral verdik.

Yaşlılarımızla birlikte hoş bir seda yapıp onlarla sohbet ettik, Geçmişini bilmeyen tanımayan milletler geleceğe dönük planlama yapıp başarıya ulaşamazlar’ dedi.

Odamızın bu anlamlı misafirperverliğinden  büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Silifke  Huzurevi Müdüresi Aysel GÜRSOY “ Bizleri bu güzel kahvaltı organizasyonu ile onurlandıran ve herzaman  yanımızda olan Silifke Ticaret ve Sanayi Odasına, Huzurevi sakinleri adına  çok teşekkür ediyorum’ dedi.